Tilat

Majaniemen päärakennuksessa on lämminhenkinen ja valoisa 100 henkilön kokous- ja ruokailutila, jonka suurista ikkunoista siintää molemmin puolin järvimaisema. Tilassa on modernit kokoustekniset välineet; videotykki, läppäri ja äänentoisto.

tausta

 

 

 

 

 

Päärakennuksen lisäksi kokoontumistiloja on majoitusrakennus Majoilassa noin 30 henkilölle sekä takkahuoneessa noin 20 henkilölle. Takkahuonetta voi vuokrata myös erikseen.

saunatilat2

Vapaahetkiin Majaniemi tarjoaa maksutta veneitä ja kanootteja. Voit kokeilla kalaonneasi mato-ongella tai järven ollessa jäässä mennä pilkille. Saunarakennuksen kolme saunaa wc, suihku- ja pukeutumistiloineen tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen ja välillä voi viilentyä Nummijärven raikkaassa vedessä. Aivan rannan tuntumassa on perinteinen puulämmitteinen rantasauna.

Meillä voit myös yöpyä! Majoitusrakennus Majoila valmistui 2014 ja sen suojissa majoittuu mukavasti jopa 54 henkilöä. 1 – 6 henkilön huoneita on 12, joista kahdessa on inva-mitoitus. Huoneissa on kerrossängyt, wc- ja suihkutilat käytävällä. Majoilassa on myös kaunis oleskelu/ryhmätyötila, jonka isot ikkunat avautuvat järvelle. Tilassa on minikeittiö ja takka.

leirille2